Ворошилівська гімназія Гніванської міської ради




Діти збирали насіння з каштанів на території школи та передали його  в місцеве лісництво для подальшого висадження.

        Також учні прийняли активну участь в операції «Чисте подвір'я».

Під час проведення  цієї операції учні прибирали, впорядковували  територію навчального закладу.

Зокрема, згрібали листя та складали  для компостування.


17.11.2021 | Перег. 170 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

 У навчальному   закладі було проведено заходи у рамках  Днів Сталої Енергії. 

      Упродовж тижня учні готували проекти, проводились години спілкування,  організовано виставку малюнків «Енергія очима дітей».    Класними керівниками проведено екоурок  «Споживай енергію розумно» (5, 6 кл.).  Години спілкування «Економ електроенергію» (1-4 класи),   «Бережіть ліс від пожеж і знищення» (5, 6  класів),  «Від вогню до екозберігаючої лампочки» (7, 8 кл.), «Зміна клімату. Глобальне потепління» (9, 11 класи).             Класні години відрізнялися змістовністю, багатою кількістю фактичного матеріалу, наочністю.  

       Учні 2, 3, 7 класів  долучились до конкурсу малюнків на асфальті «Джерела енергії».

       Вчителями біології, екологїї та фізики  проведено з учнями  9, 11 класів урок-конференцію    «Енергозбереження – це просто»,  на якому зупинили увагу учнів на традиційних та поновлювальних джерелах енергії, впливу людини на довкілля та шляхи його мінімізації.
       Учні 5-9 класів переглянули  відеоролик   «Бережи енергію».  
       Такі заходи спонукають  учнів  до ощадливого й ефективного використання енергії та бережливого ставлення  до  навколишнього   середовища.


17.11.2021 | Перег. 154 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

 Учні 5-11 класів школи уважно слухали розповідь правоохоронців про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Працівники поліції дали змістовні відповіді на запитання, які виникали у учнів під час бесіди. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали дітям і основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути.

        Організація бесід і зустрічей учнів  з правоохоронцями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона  дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її  в майбутньому.

         Заступник директора з виховної роботи Тихоненко Т.І. подякувала працівникам поліції за проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу та наголосила, що краще попередити будь яку неприємну ситуацію, а ніж потім її вирішувати.


17.11.2021 | Перег. 133 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи
1 ... «« ... 66 67 68 70 71
212

Повернутись назад


16.05.2024

Третій четвер травня -День вишиванки.По всьому світі українці святкують цей день,день єднання та краси.В ...

Оголошення (5)

Новини школи (207)

Цікаво знати, що...

Тут речення два.