Ворошилівська гімназія Гніванської міської ради




Тиждень іноземних мов у Ворошилівській гімназії проходив з 17.04. по 21.04. 2023 року згідно річного плану гімназії.
Предметні тижні в гімназії - одна з найцікавіших форм організації освітнього процесу, можливість і для вчителя, і для здобувачів освіти проявити свої багатогранні здібності.
Мета проведення тижня іноземних мов: практична - оволодіння мовним матеріалом для вільного спілкування в усному та писемному мовленні; уміння розуміти пісенний та поетичний матеріал; уміння виконувати творчі завдання; оволодіння знаннями про культуру та традиції англомовних країн.
Освітня - формування комунікативних умінь: уміння слухати співрозмовника, реагувати на його мову; починати, підтримувати і завершувати розмову; формування особистості через залучення до культури і побуту іншого народу, через виховання доброзичливого ставлення до всіх людей.
Виховна - виховання культури спілкування, розширення світогляду; виховання естетичного сприйняття пісенно - поетичного матеріалу; розвиток творчого рівня здобувачів освіти.
План проведення тижня іноземних мов:
Понеділок: 
1. Оголошення плану проведення тижня іноземних мов.
2. Конкурс малюнку "I like English", "Ich liebe Deutsch".
3. Перегляд мультфільмів іноземними мовами.
Вівторок:
1. Виховний захід "Spring Party".
2. The Club of Cheerful and Quick -witted Fellows".
3. Вікторина з англійської мови "We learn English ".
4. Турнір знавців німецької мови "Ми вивчаємо німецьку".
Середа:
1. Розважально - пізнавальна гра "Traveling to England".
2. Brain Ring " What? Were? When?".
3. Конкурс кросвордів та пазлів "English speaking countries in questions and puzzles".
4. Вікторина з англійської мови " We learn English ".
Четвер:
1. Конкурс читців сонетів В.Шекспіра.
2. Конкурс малюнку " Моя улюблена літера".
П'ятниця:
1. Вікторина "My favourite food ".
2. Турнір знавців німецької мови "Ми вивчаємо німецьку мову".
3. Підведення підсумків тижня іноземних мов ".
Вчителі іноземної мови Шалагай О.С. та Беспечна О.М. ознайомили здобувачів освіти з планом проведення та завданнями предметного тижня. Було проведено конкурс читців поезій іноземною мовою серед здобувачів освіти у 5-9 класах.
В 9 класі було проведено літературний вечір, присвячений творчості В.Шекспіра. Учасники вечора підготували розповідь по біографії Шекспіра на англійській мові.
Під час проведення тижня іноземних мов здобувачі освіти нашої гімназії брали участь у різноманітних конкурсах, вікторинах, виконували креативні завдання, що дало їм можливість збагатити знання з іноземних мов та розширити свій кругозір. Діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завданнями. Однією із сфер, де на ранніх стадіях життя проявляється творча активність дітей, є образотворче мистецтво. Саме в малюванні діти вільні від обмежень і тому цей вид творчості їм найближче. Тому у вівторок серед здобувачів освіти молодших класах був проведений конкурс малюнку "Моя улюблена англійська літера", " Моя улюблена німецька літера". 
Мета була досягнута, адже здобувачі освіти отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземних мов та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. Тиждень вивчення іноземних мов сприяв розвитку творчих здібностей та пізнавальних інтересів здобувачів освіти та довів, що сучасні діти знають, люблять і хочуть вивчати іноземні мови.

  

  

  

  

  

  


Продовження...


27.04.2023 | Перег. 69 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

Повернутись назад


16.05.2024

Третій четвер травня -День вишиванки.По всьому світі українці святкують цей день,день єднання та краси.В ...

Оголошення (5)

Новини школи (207)

Цікаво знати, що...