Ворошилівська гімназія Гніванської міської ради




У період  з 18.04.2022 по 22.04.2022 року, у закладі освіти був проведений тиждень історії, з метою вивчення нових форм й методів роботи з учнями, розвитку творчості та інтелектуального розвитку.
Проведено історичну гру-подорож «Маленькі історії про маленькі істини» (онлайн), яка формує моральні основи дитячої особистості,  для учнів 7 класу. Активними були такі учні:  Бродовська А., Зозуля І.
В ході тижня була проведена година спілкування «Я знаю право» (онлайн) для учнів 9 класу, з якої учні дізналися про свої обов’язки та права. Найактивнішими стали учні: Мельник А., Зелінська С.   Також була проведена бібліотекарем Репінським А.Д. онлайн-подорож «З історії мого краю» для старших класів.
Під час виховної години «Права дитини в Україні» (онлайн), у якій брали участь учні   8-9 класів, активно обговорювалися питання прав дітей в Україні.
Протягом тижня у бібліотеці закладу освіти тривала книжкова викладка «Творимо історію разом».
Проведення тижня було спрямовано на збагачення знань учнів з вітчизняної та всесвітньої історії, розвитку логічного мислення, вміння працювати в команді, актуалізувати знання, виховання в учнів інтересу до історії...


Продовження...


29.04.2022 | Перег. 128 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

Повернутись назад


16.05.2024

Третій четвер травня -День вишиванки.По всьому світі українці святкують цей день,день єднання та краси.В ...

Оголошення (5)

Новини школи (207)

Цікаво знати, що...

Тут речення один.