Ворошилівська гімназія Гніванської міської ради




Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти  з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
Відтак у Ворошилівській гімназії відбулась зустріч  з працівником  ювенальної превенції  старшим інспектором Вінницького РУП  майором  поліції  Шаповалюком А.М.
      Головною метою зустрічі було попередження протиправних дій з боку дітей та застереження їх від небезпеки. Розмова йшла про види правопорушень, які часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Особливу увагу було приділено  темі створення неформальних молодіжних організай типу «Редан», булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисноу інформації та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

  


Продовження...


07.03.2023 | Перег. 80 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

Повернутись назад


16.05.2024

Третій четвер травня -День вишиванки.По всьому світі українці святкують цей день,день єднання та краси.В ...

Оголошення (5)

Новини школи (207)

Цікаво знати, що...

Тут речення два.