Ворошилівська гімназія Гніванської міської ради




Заходи

Клас

Відповідальний

1

Виховні години:

«Історія і трагедія Бабиного Яру»

«Так починалася «дорога смерті» до  Бабиного Яру»

«Бабин Яр: без права на забуття»

 

 

2-5 класи

5-7 класи

 

8 – 11 класи

 

Класні керівники

2

Круглий стіл «Праведники народів світу – герої, що врятували життя»

 

9, 11 класи

Вчителі історії

3

Тематична виставка «Бабин Яр – трагедія народу України»

 

 

Бібліотекар

4

Бесіда «Трагедія Бабиного Яру»

5-9 класи

Класні керівники

 


17.11.2021 | Перег. 194 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

 З метою виховання ціннісного ставлення до родини, людей, держави у освітньому  закладі 13жовтня 2021 року  відбулися спортивні шкільні змагання «Козацькі    розваги » до дня ЗахисникаУкраїни серед учнів 3-4 –х класів.

У рамках заходу  були підготовлені назви команд й девізи. Учні молодших класів демонстрували козацьку  завзятість та хист. Серед команд проводилися цікаві  конкурси: «Кращий вершник», «Козацька сила», «Влучи в ціль», «найвища вежа» та багато інших. Всі учасники з великим задоволенням брали участь у всіх конкурсах, а по закінченню свята всі учнівські колективи провели інтелектуальну вікторину та скоштували козацькі смаколики.

Даний захід пройшов з метою популяризації  національних традицій, залучення учнів початкових класів до вивчення і пізнання української культури, створення етнокультурного середовища і організації традиційного свята в кращих українських традиціях.


17.11.2021 | Перег. 213 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи

     З метою патріотичного виховання, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, популяризації рухливих ігор, забав, збереження традицій українського козацтва у закладі освіти 11-13 жовтня проведено заходи  приурочені  до свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського Козацтва.

         Цікаво проведено захист  проекту  «Козаки-герої – відважна слава України». Організовано виставку малюнків  до Дня українського козацтва,  класними керівниками проведено години спілкування:  «Видатні козаки рідного краю». (1- 4  класи),  «Прапори часів українського козацтва» (5-7 класи),  «Захисники України. Славна минувшина України»  (8-11 класи).  Педагогом-організатором організовано  виготовлення вітальних листівок до Дня Захисника, якими привітали  земляків – учасників АТО.

           Проведено  спортивні  змагання «Козацькі  розваги», метою яких  є популяризація та розвиток народних традицій, звичаїв і обрядів серед учнівської  молоді.  Учні мали можливість позмагатися і подивитися на інших, цікаво провести час. Загалом,  команди показали не тільки свою фізичну підготовку, а й художню майстерність. Під час проведення даних заходів учні набули духовного та фізичного розвитку.

        Учні школи поклали квіти до могили учасника АТО,випускника нашої школи Ковальчука Миколи Васильовича. Учні школи привітали з Днем Захисника України працівника школи,   учасника АТО Шишло Сергія Васильовича.


17.11.2021 | Перег. 203 | Ком. 0 | Категорія: Новини школи
1 ... «« ... 73 74 75 77
229

Повернутись назад


22.10.2024

18 жовтня у нашій гімназії відбулася виставка виробів з природного матеріалу.Участь прийняли учні 1-9 ...

Оголошення (7)

Новини школи (229)

Цікаво знати, що...